Lian Li O11D EVO RGB: Innovatie en Stijl in PC Behuizing

De Lian Li O11D EVO RGB, gelanceerd op 21 december 2023, markeert een nieuwe stap in de evolutie van PC-behuizingen. Verkrijgbaar in zowel zwart als wit, combineert deze case esthetiek met functionaliteit, gericht op de moderne PC-bouwer.

Flexibiliteit en Ontwerp

De O11D EVO RGB valt op door zijn ongeƫvenaarde flexibiliteit, vooral in de secundaire kamer. Een magnetische kabelbeheerbar zorgt voor een gemakkelijke toegang en nette kabelorganisatie. De case biedt ook aanzienlijke ruimte voor ventilatie en radiatoren, waardoor het een ideale keuze is voor zowel lucht- als vloeistofkoelingssystemen.

RGB en Aanpassingsmogelijkheden

Een uniek kenmerk van de O11D EVO RGB zijn de ingebouwde L-vormige RGB-strips die zorgen voor een stijlvolle, persoonlijke verlichting. Gebruikers kunnen de RGB-effecten gemakkelijk aanpassen via een knop op de behuizing of synchroniseren met het moederbord.

Bouw en Materiaal

De behuizing is gemaakt van 4 mm aluminium, 1 mm staal en 4 mm gehard glas. Het ondersteunt EATX-moederborden tot 280 mm breed, wat ruime mogelijkheden biedt voor diverse hardwareconfiguraties. De focus ligt op het bieden van een 'blank canvas' voor modders, met een veelvoud aan configuratieopties.

Prijsstelling

De O11D EVO RGB wordt wereldwijd gelanceerd tegen een prijs van $159,99 voor de zwarte en $169,99 voor de witte versie. Deze prijsstelling maakt het een toegankelijke optie voor enthousiaste PC-bouwers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl.

Conclusie

De Lian Li O11D EVO RGB is meer dan alleen een PC-behuizing; het is een statement van design en functionaliteit. Met zijn aanpasbare opties, ruime interieur en stijlvolle RGB-verlichting, is het een topkeuze voor zowel professionele als hobbyist PC-bouwers die hun systeem naar een hoger niveau willen tillen.

Terug
business

Legend Gaming B.V.

TELEFOON

085 902 9315

e-mail

info@legendgaming.nl