Like a Dragon: Infinite Wealth - Een Nieuw Avontuur in de Wereld van Yakuza

Fans van de Yakuza-serie kunnen zich verheugen: "Like a Dragon: Infinite Wealth" is aangekondigd voor release op 26 januari 2024. Deze game, ontwikkeld door Ryu Ga Gotoku, zet het verhaal voort van Ichiban Kasuga, de charismatische voormalige Yakuza, die nu zijn weg vindt naar de exotische locatie van Hawaii.

Een Nieuw Hoofdstuk in Hawaii

In "Like a Dragon: Infinite Wealth" volgen spelers Kasuga in zijn zoektocht naar zijn lang verloren moeder. Samen met de iconische Kazuma Kiryu, die worstelt met zijn eigen persoonlijke uitdagingen, zullen ze het opnemen tegen lokale gangs en onverwachte tegenstanders. De game behoudt de unieke RPG-gevechtssystemen, geïnspireerd door Kasuga's liefde voor Dragon Quest, en belooft een nog strategischer ervaring dan zijn voorganger.

Nieuwe Uitdagingen en Klassen

Spelers kunnen genieten van nieuwe jobklassen zoals Samurai, Desperado, Geodancer en meer, die de gameplay fris en opwindend houden. Bovendien kunnen ze krachtige hulp inroepen van 'Poundmates' voor spectaculaire ondersteuning in gevechten.

Minigames en Side-quests

Naast de hoofdverhaallijn biedt "Like a Dragon: Infinite Wealth" een reeks aan minigames. Van Crazy Delivery, een hectische bezorgservice, tot Sujimon, een Pokémon-achtige ervaring, is er genoeg te doen in de wereld van Kasuga en Kiryu.

Conclusie

"Like a Dragon: Infinite Wealth" belooft een meeslepende ervaring te worden, vol met actie, strategie en diepgaande verhaallijnen. Het is een must-play voor fans van de serie en een geweldige instap voor nieuwe spelers in deze rijke, verhalende wereld.

Voor meer informatie over "Like a Dragon: Infinite Wealth" en de laatste ontwikkelingen in de gamingwereld, bezoek onze Legend Gaming Blog.

Terug
business

Legend Gaming B.V.

TELEFOON

085 902 9315

e-mail

info@legendgaming.nl